Maderoterapi

Maderoterapi

 

DEN MEST EFFEKTIVA BEHANDLINGEN FÖR CELLULTER OCH FETT AVLÄGSNANDE

 

Termen Maderoterapia kommer från spanska Madero = Wood och terapia = Terapi.

 

Maderotherapy (trädbehandling) är en behandling som kommer från Colombia och bygger på användningen av anatomiskt tillverkade träelement som gör 100% naturlig terapi utan allergiska reaktioner på huden. Denna behandling är ett alternativ till regelbunden massage för kunder med oproportionerliga, lokaliserade fettfyndigheter och celluliter.

 

Fördelen med att använda specialdesignade träelement är att tillåta intensivt tryck på fibrös cellulit och att avlägsna fettavlagringar tillsammans med andra toxiner.

 

Tekniken i denna massage innebär en serie rörelser som upprepas med några olika träelement. Genom att applicera dessa element på musklerna, fettavlagringar och celluliter stimulerar vi kroppens lymfatiska system och frigör det från ackumulerade toxiner. Denna frisättning från toxiner stimulerar metabolismen för att bränna fett . Även fickor av resistent celluliter bryts, hudens svullnad minskar och "apelsinskal" hanteras.

 

Minska Cellulit - Reducera fett - Eliminera toxiner - Lyfta rumpan - Forma lår och ben - Lymfdränerig - Förbättrar blodcirkulationen - Ökar ämnesomsättning - Reaktiverar produktionen av elastin, kollagen och vitamin E - Avkoppling ( trötta ben ).

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

 

Experter säger att förändringar kan ses från den tredje sessionen, även om de rekommenderar en komplett cykel med 15 sessioner för att få ett tillfredställande resultat.

Så, 6-10 behandlingar rekommenderas beroende på utgångspunkt. Boka en provbehandling och få en bedömning!

Vem rekommenderas inte Maderotherapy?


Vi rekommenderar inte behandlingen till gravida kvinnor och ammande mödrar som rekommenderas att vänta i minst 4 månader för att återställa hormonbalansen för att säkra full effekt av behandlingarna.


Behandlingar fungerar inte under cykeln.


Dessutom rekommenderas personer med extremt uttalade kapillärer och vener att komma till konsultationer, men om villkoret är normalt kommer terapin vara mycket tilltalande eftersom den stimulerar cirkulation och blodflöde.


Är massagen smärtsam och får man blåmärken?


De första massagerna kan vara smärtsamma och därefter flyttas de till en mycket avslappnande och avkopplande massage. Blåmärkerna är inte inneboende i denna massage, men kan uppstå i överkänslighet i den första serien.


Behandling varar ca 30-45 min.

Kontakta oss för ytterligare råd eller boka en tid för konsultation & provbehandling.  

 

 

 

 

Behandlingen utförs med snabba rörelser på utsatta områden. Tex ben, stuss, mage, rygg, överarmar m..m

 

 

Hur många behandlingar behöver jag?

 

Resultatet varierar beroende på vilken utgångspunkt individen har. Oftast är resultatet synligt efter fyra behandlingar men sex behandlingar behövs för att få ett tydligt resultat. 

Hur många behandlingar du behöver kommer vi fram till vid första besöket. Antingen vid en 15 minuters konsultation eller om du väljer en provbehandling och konsultation på samma gång. Boka online!

Priser:


Provbehandling + konsultation 400 kr


Hel maderobehandling:

1 behandling  850 kr

6 behandlingar  4.500 kr

10 behandlingar 7.000 kr


Endast ben:

1 behandling - 600 kr

6 behandlingar  - 3300 kr

10 behandlingar - 5000 kr